woensdag 4 oktober 2023

Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond – 8 XXL Vellen – Zonder Punaises - Tegen Krabben – Bankbescherming – Meubelbescherming – Krabpaal – Anti Scratch – 43.2 x 30.5cm – Transparant

Maar liefst acht XXL vellen met de sterkste kleeflaag op de markt! Gebruikt jouw kat je meubels als krabpaal? Zitten er nu al krassen op uw gloednieuwe bank? Krabbeschermingsvellen garandeert jouw meubels te beschermen en ongewenst krabben tegen te gaan. De vellen zijn zeer makkelijk aan te brengen en zijn ook nog eens 100% transparant!

8XL vellen

De beste krabbeschermingsvellen van 43.2 x 30.5cm voorkomen dat jouw kat(ten) nog aan je meubels zullen krabben! Zijn er meerdere plekken in huis die beschermt dienen worden? Of wilt je nog wat vellen achter de hand houden mochten de oude vellen door hun oorspronkelijke staat heen zijn? De vellen zijn per acht stuks verpakt en zorgen er voor dat je voor langere tijd voorradig bent!

Met dubbelzijdige zelfklevende oppervlakken (geen punaises nodig!)
De dubbelzijdige zelfklevende vellen zijn zeer effectief door het formaat en plakkerige oppervlakken. Katten hebben een natuurlijke aversie tegen plakkerige oppervlakken. De vellen stoppen per direct ongewenst krabben door katten en honden. In tegenstelling tot onze concurrent zijn punaises niet nodig om de vellen aan te brengen, zo voorkomt u nog meer schade op uw bank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten