dinsdag 3 oktober 2023

Happy Home Trainingsmat - Zindelijkstraining - 100 stuks - 60X60 cm

Trainingsmatjes voor je (onzindelijke) pup Wanneer je een pup in huis haalt, is het belangrijk om direct te starten met zindelijkheidstraining. Om je pup hierbij te helpen, kan je gebruik maken van puppy pads. Zoals de Trainingsmatten van Happy Home.
Absorptiematten voor urine De trainingsmatten zijn absorptiematten voor urine. Met deze pads kan je je puppy leren om z’n behoefte te doen op een plaats waar jij dit wilt. Wanneer je hond plast op de trainingsmat, wordt het vocht geabsorbeerd dankzij de super absorberende gel zodat de omgeving schoon en droog blijft en vervelende geurtjes worden voorkomen. De plastic onderlaag voorkomt lekkage. Uiteraard zijn de trainingsmatten ook geschikt voor incontinente honden, zoals oudere honden of honden die problemen hebben met hun urinewegstelsel en kan je ze gebruiken bij het werpen van puppy’s en kittens. Door de plakstrips aan de onderzijde blijft de mat goed op zijn plaats liggen.
Hoe gebruik je de trainingsmatten bij puppy’s? Het doel is natuurlijk dat je puppy buiten zijn behoefte doet. Als hij dit nog lastig vindt, kan je in huis eerst de puppy pads gebruiken. Leg deze bijvoorbeeld in de woonkamer en zorg ervoor dat je puppy hier zijn behoefte op doet. Als hij dit snapt, kan je de trainingsmat richting de voor- of achterdeur verplaatsen. Probeer je pup in ieder geval iedere twee uur naar buiten te laten, ze kunnen nog niet lang hun behoefte ophouden. Let erop dat je zindelijkheidstraining altijd positief aanpakt, word nooit boos op je puppy als deze per ongeluk naast de trainingsmat plast.
De Trainingsmatten hebben een afmeting van 60 x 60 cm en zijn verkrijgbaar per 30, 60 en 100 stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten