dinsdag 3 oktober 2023

BOTC Autogordel hond - 2 IN 1 Hondengordel - Honden autogordel - Reflecterende - Veiligheidsgordel hond - Autoriem Hond - Zwart

Veiligheid voorop - Onze hondentuigen geven u gemoedsrust in de wetenschap dat uw beste vriend bestand is tegen plotselinge stops en bochten. Laat uw hond bewegen terwijl hij beschermd wordt door uw auto, vrachtwagen of SUV! Uw hoofdsteun autogordel wordt bevestigd aan het harnas van uw huisdier, waardoor u verwondingen door ongelukken kunt voorkomen.
Elastisch dempend ontwerp - Het gebruik van elastische dempende pads kan uw hond beschermen tegen plotseling remmen of schokken, waardoor het huisdier zich vrij kan bewegen in een bepaalde ruimte zonder streng gecontroleerd te worden. Houd uw hond veilig in de auto terwijl hij comfortabel zit, staat of ligt. Geef uw hond de vrijheid die hij verdient.
Praktisch - Geniet van de veelzijdigheid van een hondentuigje! Onze duurzame riem is niet alleen bruikbaar in de auto, maar kan op elk moment worden omgezet in een traditionele hand-riem. Plus, het is gemakkelijk om uw huisdier vast te maken aan een boom of andere stevige paal om uw huisdier veilig te houden wanneer dat nodig is. Met reflecterende stiksels, geschikt voor gebruik bij weinig licht.
AANSTELBARE LENGTE - Met verstelbare schouderbanden van 60cm tot 73cm, hoeft u niet te kiezen tussen een riem voor kleine honden, een hondentuig voor middelgrote honden of een hondentuig voor grote honden. Pas de hondengordel gewoon aan de grootte van uw hond aan!
DUURZAAM EN BETROUWBAAR - Ultra-duurzaam ripstop nylon, sterk elastisch bungeekoord en 360° draaibare gesp. Met onze hondenriem kunt u op de veiligste en gemakkelijkste manier reizen, waardoor u de rijervaring krijgt die u en uw puppy verdienen - een auto-autotuigje waar u op kunt vertrouwen. Op pad met de hond? Met deze honden autogordel zorg je ervoor dat je hond altijd veilig mee op reis kan.Deze honden riem/gordel is heel gemakkelijk te verstellen en gemakkelijk vast te maken aan de hoofdsteun van de auto.
Veilig transport van uw hond is met de Dog Seat Belt gegarandeerd. De Seat Belt is te bevestigen aan het harnas van de hond, steek het andere uiteinde in het hoofd van de passagiersstoel, dan is uw hond veilig tijdens het rijden.
Deze autoriem, ook wel autogordel voor huisdieren, is gemakkelijk te gebruiken door eenvoudig vast te klikken in een het hoofd van de passagiersstoel zoals deze in elke auto te vinden is.
Specificaties
Merk: BOTC
Inhoud Verpakking: 1*Elastische Hondenriem Kleur: Zwart
Materiaal: nylon, polyester en metaal
Afmetingen: 72-84cm
Gewicht: 120g
Geschikt voor: Geschikt voor elk ras

Geen opmerkingen:

Een reactie posten