dinsdag 3 oktober 2023

YE Hondentoilet Kunstgras - met 2 Matten en Opvangbak - 45x31x4cm - Puppy Pads - Zindelijkheidstraining Hond - Training Pads - Indoor / Outdoor Honden Toilet

YE™ Hondentoilet - Het Perfecte Toilet voor Jouw Trouwe Vriend Bestel voor 23:59, Morgen in Huis | Inclusief Nederlandse Handleiding
Wakker worden met een vrolijke, kwispelende hond is een van de beste gevoelens ter wereld. Net als wij hebben honden 's ochtends na het ontwaken hun behoeften, maar soms kunnen we te laat zijn met wakker worden. Hierdoor kunnen ze ons verwelkomen met onaangename verrassingen op het tapijt of de bank. Maar nu is er een oplossing die zowel jouw hond als jouw interieur gelukkig zal maken: het YE™ Hondentoilet.
Voordelen van het YE™ Hondentoilet:
Een Eigen Persoonlijk Toilet voor Jouw Hond: Je hoeft je nachtrust niet meer te verstoren door je hond naar buiten te laten om zijn behoeften te doen. Het YE™ Hondentoilet biedt je hond een eigen plekje om zichzelf te ontlasten zonder dat je hem elke keer naar buiten hoeft te brengen.
Perfect voor Gebruik Buitenshuis: Het YE™ Hondentoilet kan ook buitenshuis worden geplaatst, in je tuin, op het gazon of op je terras. Het helpt je gazon schoon te houden en voorkomt dat je overal in de tuin vieze verrassingen moet opruimen. Je kunt het zelfs in de auto plaatsen voor onderweg.
Gemakkelijk Schoon te Maken: Het Hondentoilet is eenvoudig te reinigen. Spuit gewoon het kunstgras af en spoel het frame af met water. Het kost slechts enkele minuten om schoon te maken. Helpt Gehandicapte Honden: Als je hond net geopereerd is of problemen heeft met lopen, is het moeilijk voor hem om steeds naar buiten te rennen om zijn behoeften te doen. Het Hondentoilet maakt het makkelijker voor hem om zijn werk te doen terwijl hij binnen blijft. Het is ook perfect voor honden met benchangst, je kunt het op een open plek plaatsen zodat je hond geen nare ervaringen in de bench hoeft te ondergaan.
Specificaties:
Afmetingen: 45x31x4 cm
Merk: YE™
Waterdicht en geur-absorberend materiaal Niet-giftig en huidvriendelijk voor je hond Kortom, het YE™ Hondentoilet is een gadget dat jouw hond gelukkig maakt, je huis schoon houdt en je nachtrust ongestoord laat. Bestel voor 23:59 en geef jouw trouwe vriend het comfort en gemak dat hij verdient.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten