dinsdag 3 oktober 2023

Hondendeken auto - Kofferbak beschermhoes hond - Hondendeken auto kofferbak - Zwart/wit

Neem jouw schone of vieze hond voortaan mee in de auto met de hondendeken kofferbak van De Blaffende Kat. Onze hondendeken is speciaal ontworpen voor de kofferbak, hierdoor houdt jij je auto schoon en voorkom je beschadigingen. Water, modder of haren zijn met onze deken voortaan geen probleem meer.
Beschermt tegen viezigheid en beschadigingen
De hondendeken van de Blaffende Kat beschermt jouw kofferbak tegen beschadigingen en viezigheid door je hond. Daarnaast beschikt de deken over zijflappen, hierdoor wordt de gehele kofferbak beschermt en hoeft je hier niet langer naar om te kijken.
Gemakkelijk te installeren
Door het handige kliksysteem is de deken binnen 1 minuut te installeren. Je hoeft enkel de deken in de achterbank te leggen en de riemen om de hoofdsteunen van de achterbank te bevestigen. Mocht je de deken even willen uitkloppen of schoon maken dan is dit dus binnen enkele gebeurt. De riemen zijn op lengte verstelbaar naar de afmetingen van jouw kofferbak. De deken heeft een universele maat en past hierdoor in nagenoeg elke personenauto.
Voordelen
Geen krassen en viezigheid
Inclusief opbergtas
Gemakkelijk op te vouwen
Verstelbare bevestiging, hierdoor past de hondendeken in de kofferbak van elke auto
Makkelijk schoon te maken
E-Book
Bij bestelling van een van onze producten krijg je standaard een gratis E-Book toegestuurd via het mailadres dat bij ons bekend is. In het E-Book staan handige tips over het opvoeden van honden, zodat jij je huisdier voortaan nog beter kan begrijpen.
100% Niet tevreden geld terug garantie

We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie of vervanging van het product. 100% tevredenheid garantie voor risicoloos online winkelen!
Bestel jouw hondendeken vandaag en ga morgen nog op pad, met De Blaffende Kat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten