dinsdag 3 oktober 2023

VEDIC® - Autogordel Hond Zwart - Hondenautogordels - Elastisch en Verstelbare Hondengordel - 56-74C

Met de autogordel van VEDIC® kan je zorgeloos de weg op met je hond. Deze verstelbare en elastische hondenautogordel biedt je trouwe viervoeter niet alleen de nodige veiligheid tijdens het rijden, maar ook de vrijheid om te bewegen en comfortabel te zitten of staan. Het is de ideale oplossing voor het veilig vervoeren van je hond in de auto en voorkomt boetes die kunnen worden opgelegd als je je hond niet veilig vervoerd!
Alle voordelen Veiligheid gegarandeerd Eenvoudig in gebruik Comfortabel voor je hond Elastisch en verstelbaar
Veiligheid voorop De VEDIC® autogordel voor honden is de perfecte oplossing om je hond veilig te vervoeren in de auto. Het is belangrijk om te zorgen dat je hond niet kan rondspringen tijdens het autorijden, omdat dit gevaarlijk kan zijn voor de hond zelf en voor de bestuurder. Met deze hondenautogordel blijft je hond op zijn plaats zitten en is veiligheid gegarandeerd.
Eenvoudig in gebruik De autogordel is heel eenvoudig te gebruiken. Het is een plug & play-systeem, je plaatst de gordel in de houder, je lijnt je hond aan en je bent klaar om te vertrekken! Het kost slechts enkele seconden om de autogordel te installeren en je hond veilig te bevestigen.
Comfort voor je hond De elastische band van de autogordel biedt je hond voldoende ruimte om te kunnen bewegen, te gaan zitten of te gaan staan. Dit maakt de autogordel niet alleen veilig, maar ook comfortabel voor je hond. Je hond kan nu comfortabel naar buiten kijken en genieten van de rit.
Verstelbaar en elastisch De autogordel is verstelbaar en past daardoor op bijna alle hondenrassen. De gordel is gemaakt van elastisch materiaal waardoor je hond zich gemakkelijk kan bewegen. Je kunt de lengte van de riem aanpassen, zodat je hond voldoende bewegingsruimte heeft tijdens het autorijden.
Specificaties:
Merk: VEDIC®
Kleur: Zwart
Aantal: 1 stuks
Afmetingen: 56-74cm
Elastisch: ja
Verstelbaar: ja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten